maanantai 1. syyskuuta 2014

Syksyn liikuntasuunnitelmia

Makaan edelleen kotona flunssan kourissa. Vaikuttaisi kuitenkin siltä, että olo on helpottamassa. Voimat on palautumassa ja en ole enää niin koomainen. Toivon todella, että olen viimeistään loppuviikosta terve.

Aloitan nimittäin tällä viikolla uuden harrastuksen: reggaetonin. En olisi ihan heti uskonut, että lähden tanssitunneille. Minulla on hyvä rytmitaju, mutta tanssi ei ole koskaan oikeastaan ollut mun juttu. Haluaisin kuitenkin oppia tanssimaan ja kaipaan jotain uutta elämääni: tässäpä sitä tulee. Vähän kyllä hirvittää... ei tule olemaan helppoa. Luulen kuitenkin, että reggaeton on hyvä piristysruiske loppuvuoden pimeyteen.

weheartit
Inhoan sitä, kun naisilla on usein tapana valittaa miten he inhoavat jotain osaa vartalostaan. Särähtää vain tosi pahasti korvaan, jos joku kertoo vaikka inhoavansa vatsaansa. En itsekään ole tyytyväinen jokaiseen osaan kropassani - en todellakaan. Minusta vain on todella vastenmielistä kuulla, kun ihmiset morkkaavat julkisesti kehoaan. Mietin usein, että millaisiakohan ajatuksia näiden naisten pään sisällä jyllää, jos he puhuvat julkisesti kropastaan niin rumasti.
weheartit
Nojoo, tämä paasaus oli aasinsilta siihen, että minun ojentajat / allit / whatever ovat olleet oikeastaan aina aika heikossa kunnossa. En vihaa niitä, mutta sanotaanko näin, että ne voisivat olla tiukemmassa kunnossa. Olisi kiva sheikata tanssitunnilla vähän kiinteämmillä käsivarsilla. Tästä syystä aion tehdä paluun salille. En usko, että mikään muu liikuntamuoto tilanteeseen auttaa.

On myös ollut puhetta poikaystävän kanssa, että käytäisiin pelaamassa sulkista. Lisäksi aion pyöräillä työmatkoja, jos säät vain sallii. Kivoja juttuja tiedossa!

Aloitatko sinä jonkun uuden harrastuksen nyt syksyllä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti