perjantai 5. syyskuuta 2014

13. paastopäivä

Tämän paastopäivän lähtöasetelmat olivat vähän jännittävät, koska söin eilen ihan liian vähän. Olen pari yötä nukkunut todella vähän ja en ole vielä 100% terve. Lisäksi tanssitunnit alkoivat. Olin eilen kotiinpäästyäni niin poikki, että hyvä kun jaksoin vessaan kävellä. Uni oli ruokaa tärkeämpää. Tästä syystä tiesin jo aamulla, että tästä päivästä ei välttämättä tule kovinkaan helppo.

Joskus yhdentoista aikoihin oli tosi kova nälkä. Taltutin sen kahvikupilla.
Tämä kahviasia on paastopäivinä minulle mysteeri. En tiedä mikä "virallinen linja" (jos sellaista edes on) on tai mitä suositellaan, mutta olen paastopäivinä juonut kahvia. En ehkä pannuittain alkaisi sitä juomaan, mutta mitä haittaa on parista kupista?
Parina päivänä olen maininnut juoneeni pannullisen espressoa. Pannullinen on ehkä vähän hämäävä termi, mutta minulla on siis kolmen kupin mutteripannu. Espresso on tietty vähän tujumpaa kamaa kuin normikahvi, mutta tästä pannullisesta tulee vajaa muumimukillinen kahvia.

Ateria numero yksi oli yhden jälkeen, noin 13:15. Söin purkin Ehrmannia vaniljastevialla maustettuna. Lisänä oli tällä kertaa desi mustikoita ja desi mustaherukoita.
Kaloreita 196.

Nyt tätä kirjoittaessani kello lähenee neljää. Vielä ei ole nälkä, mutta luulen että parin tunnin päästä vatsa kurnii jo kovasti.

Ateria kaksi tulee olemaan sillisalaatti. No ei ihan kirjaimellisesti, mutta kuitenkin. Siihen tulee tammenlehtisalaattia, kurkkua, paprikaa, kirsikkatomaatteja, punasipulia, kikherneitä ja paistettua halloumia. Kastikkeena pari ruokalusikallista 10% turkkilaista jugurttia, joka on maustettu jotenkin (en tiedä vielä miten). Vielä kun halloumin vaihtaisi paistettuun vuohenjuustoon ja lisäisi joukkoon viinirypäleitä ja avokadoa, niin ollaan aika lähellä mun lempparipikasalaattia. Tänään joudun vähän karsimaan :)
Kaloreita tulee olemaan 230. En tiedä vielä ihan tarkkaan monelta tämän aterian tulen syömään, mutta veikkaisin että suurinpiirtein 19:30.


Kaloreita tänään tulee yhteensä 448. Olen juonut kaksi kuppia kahvia ja ihan vähän espressoa (en edes kupillista, koska se oli pahaa). Aion tänään käydä myös lempiteekaupassani ostamassa lempiteetäni, joten sitäkin saatan kupin tai pari illalla juoda.

Huomenna on tiedossa juhlat, mutta ajattelin ottaa ruoka- ja juomapuolen kanssa suht rauhallisesti. Vähän voi herkutella ja pari lasillistakin viiniä juoda, mutta se saa riittää.
Huomisen jälkeen pidän seuraavat viisi päivää herkuttomina. Matkalla ei sitten kaloreita lasketa.

Hyppäsin myös aamulla vaa'alle ja se näytti 90,4. Ensi viikko tulee olemaan se viikko, kun paino alkaa kahdeksalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti