maanantai 1. syyskuuta 2014

Paastopäivä kaksitoista

Eilen olin vielä sitä mieltä, että en paastoa tänään. Olenhan kipeänä. Kuumetta ei kuitenkaan enää ole ollut ja kuten kerroin aikaisemmassa postauksessa, voimat on selkeästi palautumassa. En usko, että flunssassa kroppa polttaa rasvaa, mutta minulla on vain hemmetin kova vimma päästä alle 90 kilon ennen matkaa. (Joka on jo ensi viikolla, JEE!)

En suunnitellut ruokia etukäteen enkä ole tänään jaksanut liikkua kodin ulkopuolelle. Paastoruuat on siis olleet tyyliä mitä-kaapista-sattuu-löytymään.
Huomautettakoon vielä, että olen hurahtanut erilaisiin youtuben kauneusvlogeihin ja olen tuijottanut niitä viime yöt. Tästä syystä unirytmi on melko sekaisin ja ruokailut on olleet vähän hassuihin aikoihin.

Ateria1 klo 16:30. Purkki rahkaa vaniljastevialla maustettuna. Rahkan joukkoon pilkoin yhden appelsiinin. Kaloreita 217. Nyt ei todellakaan ole appelsiinien sesonkiaika, mutta eilen kaupassa himoitsin niitä tolkuttomasti. Kylmät appelsiinit, mmm!
weheartit
Ateria2 klo 21:45. Salaatti, jossa pohjana salaattia (ylläri), kirsikkatomaattia, kurkkua, appelsiinia (joo...) ja punasipulia. Lisäksi paistettua halloumia. Kaloreita 231.

Olen myös juonut tolkuttomasti vettä ja pannullisen espressoa. Yhteensä kaloreita tuli siis tänään 448. Lisäksi tuohon tulee kahvin kalorit, joita ei juurikaan ole.

Tämä päivä on mennyt vähän sillä tyylillä, että syön jos alkaa heikottamaan tai tulee paha ole. Ei ole kuitenkaan tullut. Ei ole muutenkaan viime päivinä suuremmin ruoka maistunut, koska en maista juurikaan mitään. Ostin itseasiassa Ben&Jerry'siä ja irtokarkkeja, mutta kummatkaan ei oikein maistuneet lopulta. Vähän ikävää, kun ei maista mitään. Olen siis pakottanut itseni syömään viime päivinä terveellistä ruokaa TAI syönyt kuppinuudeleita. Jälkimmäinen on salainen kipeysaseeni/-paheeni. Se moska ei nimittäin ole terveellistä nähnytkään. Mutta parempi kai syödä niitä kuin ei mitään.

Tällä viikolla toinen paastopäivä siirtyy todennäköisesti perjantaille, koska torstai on tanssipäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti