maanantai 8. syyskuuta 2014

Paastopäivä 14

06:00
Herätyskello soi ja ensimmäinen ajatus oli: "jaahas, migreeni jatkuu". Lauantaista lähtien on päätä särkenyt ja mikään lääke ei auta. Olen kuitenkin toiveikas, koska nämä kohtaukset kestää kolme päivää ja nyt on viimeinen päivä. Huomenna helpottaa! Muuten jäisin kotiin, mutta olin viime viikollakin pois töistä, joten pakko raahautua töihin ja kestää jotenkin. Eväitä tehdessä join lasillisen vettä.


07:00
Pari lasillista vettä ja kuppi kahvia.

08:00
Lasi vettä.


08:50
Ai kamala, kun vatsa kurnii. Toivottavasti työkaverit ei kuule tätä. Vielä ei viitsi ottaa toista kuppia kahvia, sinnitellään sinnitellään.

09:35
Lasi vettä.

11:00
Maybe some coffee? YES!
Migreeni alkaa helpottamaan. Olen kiitollinen niistä hetkistä, kun päätä ei särje. Migreeni on niin ikävä vaiva.

12:15
Vettä! Vajaa tunti, niin saa ruokaa. Nyt tosin ei ole edes nälkä.

13:00
Ruokaa! Purkki Ehrmann-rahkaa, mustikoita ja puolukoita (yhteensä 2dl). Rahkan makeutin tuttuun tapaan vaniljastevialla. Kaloreita 192. Ruuan jälkeen pala purkkaa.
Kollega söi vieressä kylmäsavulohipastaa. Olisi maistunut minullekin...
Pakko alkaa tekemään salaattikiuluja töihin paastopäivän aterioille. Tämä rahkasetti ei nimittäin oikeastikaan täytä vatsaa.

15:00
Lasi vettä.

16:00
Sama kuin edellä.

16:40
Nälkä ja väsymys alkaa iskeä. Pääsisipä nopeasti pois töistä, että saisi muuta ajateltavaa kuin nälkäisen vatsan. Liikkeessä nälkä unohtuu.


18:30
Kotona join lasin vettä.

19:20
Ruokaa! Tänään se oli melkoinen hässäkkä. Paistoin pannulla 100g kanan rintaa ja laitoin perään 100g porkkanaa ja 100g lanttua. Juurekset olin "veistänyt" kuorimaveitsellä lastuiksi. Maustoin suolalla, pippurilla (näköjään maustepippurilla, koska olin ostanut sitä kaupasta mustapippurin sijaan...) ja chilijauheella. Lopuksi kaadoin koko pannullisen lautaselle ja sekoittelin joukkoon ruokalusikallisen pestoa. Kuulostaa oudolta, mutta hyvää oli!
Kaloreita tässä oli 236. Olen pikkuhiljaa totutellut taas syömään kanaa. Se maistuu ihan hyvältä silloin tällöin pieninä annoksina.
Tämän aterian ruokamääristä vielä sen verran, että ne meni oikeasti jotenkin näin: 130g lanttua ja 70g porkkanaa. Porkkanavarastoni ei ollutkaan niin suuri kuin olin kuvitellut. Kalorit olen kuitenkin laskenut niistä määristä, jotka söin. Punnitsin siis kaiken.


19:50-21:30
Siivousta, siivousta ja siivousta, jonka lomassa join lasin vettä. Siivoilun jälkeen kävin suihkussa ja nyt kirjoitan tätä tekstiä ison rooiboskupin kanssa.

**************************************
- Kaloreita ruuista yhteensä 428.

- Vesilasini oli tänään joka juomakerralla 0,4 litraa. Join siis yhteensä neljä (!!!) litraa vettä. En ole aiemmin laskenut paljonko juon vettä paastopäivinä. Aika hurja määrä. Normipäivinä vettä ei näin paljon kulu. Ehkä pari litraa kuitenkin.
- Kahvikupissani oli noin 1,5dl kahvia. Yhteensä siis kolme desiä kahvia.
- Teekupissani on varmaankin muutama desi teetä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti